Vica Blochina, in razboi cu Adina Alberts

Publicat de la 29 noiembrie, 2012

Vica Blochina, fosta iubita a lui Piturca, o da in judecata pe Adina Alberts dupa ce aceasta i-a facut o operatie esuata.

In luna mai, Vica Blochina a suferit o operatie de marire a bustului, realizata la clinica “esteticianului vedetelor”, Adina Alberts. Lituanianca spune ca aceasta este a treia interventie si ca prima a fost facuta chiar de Adina. Intrucat firele au cedat si operatia a plesnit, a fost nevoie de o a doua operatie. Vica se plange de dureri si sustine ca are cicatrici foarte urate. De asemenea, ea sustine ca pozele pe care Alberts le-a dat publicitatii sunt trucate pentru ca sanii sa arate mai bine. Blonda spune ca incearca sa scape de aceasta trauma prin terapie si ca isi va repara sanii la Geneva, facandu-si o alta operatie care o va costa 50.000 de euro.

“In fiecare saptamana trebuie sa vin la un salon ca sa ma bronzez organic pentru ca cicatricile sunt foarte urate. Toate fetele care s-au operat la Adina Alberts vreau sa ma contacteze pe Facebook , pentru ca am auzit ca a avut multe operatii esuate. Pe cele care nu au posibilitati vreau sa le ajut. (…) Dupa operatie mi s-a deschis o cicatrice si mi-a spus ca nu stie din ce cauza mi-a plesnit. M-a tinut două saptamani cu un bandaj, asa, cicatricea nu s-a inchis, iar apoi m-a operat din nou. Nu mi se pare normal sa se apere atacand un om.”

La randul ei, Adina Alberts a decis sa o dea in judecata pe vedeta Antena 2, intrucat pacienta nu a respectat indicatiile medicului. Ea nu trebuia sa daca efort fizic, insa, la 3 luni dupa operatie Vica inota si muncea la emisiunea “Serviti, va rog!”. In ceea ce priveste pozele, medicul spune ca fosta balerina a semnat un barter cu clinica, prin care ei aveau voie sa foloseasca acele fotografii.

“Timp de sase luni nu ai voie sa faci mai nimic. Nu ai voie sa inoti, sa faci efort si Vica, la nici trei luni, dadea reprezentatii. Trebuie purtata bustiera tot timpul. Si noaptea cand dormi. Vica stia tot ce trebuie facut. Daca nu exista intelegere din partea pacientului, noi, medicii, ce sa facem?”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>