Puya are probleme cu sotia din cauza Facebook-ului

Publicat de la 7 septembrie, 2012

Contul de Facebook al lui Puya l-a adus mai aproape de fani, dar mai departe de sotie. Cum reteaua de socializare a devenit un fel de Big Brother, artistul a simtit pe pielea lui ce inseamna sa fii urmarit in orice clipa si cat de usor este sa fii prins cu minciuna acasa.

Puya si-a creat un cont pe Fecbook pentru a fi mai aproape de fani si pentru a tine permanent legatura cu admiratorii. Din cauza unei aplicatii care arata in timp real unde se afla, artistul a avut neplaceri in familie. Acesta si-a mintit sotia ca se afla intr-un loc, in timp ce Facebook-ul l-a dat de gol ca se afla in cu totul alta parte. Melinda, sotia sa, a aflat prin programul Check-in al retelei de socializare ca Puya a mintit-o cand i-a spus ca este in drum spre casa: “Ma suna nevasta-mea sa ma intrebe unde sunt si eu normal ca ii spun ca in drum spre casa, iar unul si altul imi da check-in pe la vreo terasa. Normal ca vede si imi sare in cap. Nu este treaba cu Facebook-ul asta”, le-a povestit Puya unor prieteni.

Dar aceste incidente nu il fac pe Puya sa renunte la contul de Facebook, fiind pentru el cel mai important mod de a tine legatura cu fanii.

Melinda si Puya s-au cunoscut in anul 2006, cand acesta termina liceul, iar in luna septembrie a anului 2010 l-a facut pe artist pentru prima data tatic.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>