Adelina Pestritu si Liviu Varciu se impaca?

Publicat de la 1 noiembrie, 2012

Un lucru este sigur: e de ajuns sa-i privesti pe Adelina si Liviu si sa-ti dai seama ca ei inca se iubesc si nu pot trai unul fara altul, asta chiar si dupa certurile mediatizate si scandalurile prin care au trecut.

Se iubesc atat de mult incat nu pot fi impreuna. Liviu Varciu nu se uita nici in ziua de azi la pozele de la nunta lui cu Adelina, deoarece il napadesc lacrimile. Nu poate trai fara ea, dar totusi au divortat, o iubeste mult, insa nu s-au impacat inca in asa fel incat sa fie din nou impreuna.

In cadrul unei emisiuni televizate, Liviu Varciu a avut lacrimi in ochi si a luat-o in brate pe Adelina, iar aceasta i-a raspuns cu o invitatie – o cina romantica. La cina, cei doi nu si-au putut lua ochii unul de la celalalt, iar Liviu Varciu i-a spus Adelinei ca atunci cand se vor implini 5 ani de la divort, nu va mai fi nicio sansa sa scape de el. Dar pana atunci mai este cale lunga, iar cei doi, desi sustin sus si tare ca nu se inteleg, gesturile vorbesc de la sine: nu pot trai unul fara altul, iar inimile lor bat pentru jumatatea iubita.

Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au casatorit in anul 2009, chiar de Ziua Indragostitilor a americanilor, dar au divortat un an mai tarziu. Astazi, dupa doi ani de la divort, cei doi par ca se iubesc mai mult ca niciodata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>